Filter

close
0
Onbeperkt
Deze POP Out World 3D puzzels zijn gemaakt van polystyreen schuim dat tussen twee lagen bedrukt stevig papier zit.

Deze mix tussen puzzel en modelbouwpakket is licht en zonder schaar en lijm in elkaar te zetten. De verschillende onderdelen van de 3D puzzel zijn gestanst in het papier en zijn er eenvoudig uit te drukken. Door de verscheidenheid aan modellen zijn deze 3D puzzels heel leuk voor volwassenen maar ook zeer geschikt voor kinderen.

Door de bijgesloten handleiding is de puzzel/het modelbouwpakket redelijk makkelijk in elkaar te zetten, dit is wel afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het model. De makkelijkste 3D puzzels zijn geschikt vanaf 4 jaar en ouder, de moeilijkste zijn vanaf 10 jaar en ouder. Ze zijn daarom ook heel goed te gebruiken als educatief speelgoed voor kinderen.

Wij hebben ruim 70 verschillende soorten op voorraad zoals gebouwen, treinen, dieren, Spaceshuttle etc. De verschillende modellen variëren in grootte (tot aan 86 cm voor de Big Ben) en aantal stukjes (tot aan 246 voor het Mexico Aztec voetbalstadion).

Beschikbaar zijn onder andere:
Architectuur: Burj Al Arab, Empire State Building, Tower Bridge, Big Ben, Aziatische tempels, Louvre, Kasteel Neuschwanstein, Scheve toren van Pisa en meer.
Dieren: twee series van 8 of 18 verschillende insecten, serie van 5 dinosaurussen.
Schepen: passagiersschip en diverse soorten zeilschepen.
Treinen: Train for Magic School, Grand Park Train, een smalspoortrein en twee locomotieven.
Vliegtuigen: een serie van 10 vliegtuigen en de Wright Flyer.
Diverse andere categorieën zoals trucks, ruimtevaart, tempels, kaarthuisjes etc.


Weergave: